تبیان، دستیار زندگی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با 238 رای به سیدمحمدبطحایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای اعتماد دادند...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

«بطحایی» وزیر آموزش و پرورش ایران شد

«بطحایی» با 238 رای وزیرآموزش وپرورش دولت دوازدهم شد

زینب شاه مرادی - مرکز یادگیری تبیان

«بطحایی» شصت و هفتمین وزیر آموزش و پرورش ایران شد

به گزارش مركز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در جلسه علنی امروز، ادامه بررسی صلاحیت و رای اعتماد مجلس به وزیران پیشنهادی دولت دوازدهم در دستور كار نمایندگان قرار گرفت و بعد از سخنان رئیس جمهور در معرفی 17 وزیر كابینه و اظهارات نمایندگان موافق و مخالف و ارائه برنامه ها از سوی وزیران پیشنهادی، برای كسب رای اعتماد از نمایندگان مجلس رای گیری شد.

بر این اساس؛ سیدمحمدبطحایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با كسب 238 رای موافق 35 رای مخالف و 13 رای ممتنع و 2 رای باطله از مجموع 288 رای به عنوان وزیر آموزش و پرورش از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.

در واپسین‌ روزهای مرداد ماه 96 و در حالی که تنها یک ماه به آغاز سال تحصیلی 97ـ96 مانده است، رأی‌‌ گیری در مجلس برای انتخاب سکاندار نظام تعلیم و تربیت انجام شد.

سید محمد بطحایی پس از ماجرای استعفای «علی‌اصغر فانی» وزیر سابق آموزش و پرورش، به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شد اما با اخذ رأی اعتماد «احمدی دانش آشتیانی» از مجلس، رخت سفر از وزارت آموزش و پرورش بست.

در آغاز دولت دوازدهم، گمانه ‌زنی ‌های بسیاری در خصوص انتخاب وزیر آموزش و پرورش مطرح بود و نام‌های متعددی هم بر سر زبان ‌ها آمد اما در نهایت به طور رسمی، «سید محمد بطحایی» به عنوان گزینه پیشنهادی به مجلس معرفی شد.

«بطحایی» شصت و هفتمین وزیر آموزش و پرورش ایران شد

چهاردهمین وزیر آموزش و پرورش ایران بعد از انقلاب

«سید محمد بطحایی» متولد خرداد ماه 1342 است. وی دارای تحصیلات کارشناسی برنامه‌ ریزی آموزشی و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی با گرایش مدیریت مالی است.

بطحایی پیش از این معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بود و برای مدت کوتاهی نیز سرپرست وزارت آموزش و پرورش را عهده دار شد.

بطحایی دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مدیریت دولتی با گرایش مدیریت مالی بوده و تا کنون در سمت‌ های سرپرست وزارت آموزش و پرورش در آبان ماه 95، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش(95-93)، مدیرکل دفتر وزارتی(93-92)، معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش (92-78) و ... مشغول به خدمت بوده است.

وی درکمیته ‌ها و کمیسیون‌ های مختلف از جمله کمیته برنامه ریزی درسی (سازمان پژوهش و برنامه ‌ریزی آموزشی)، آموزش ICT کمیته علمی شورای راهبری،کمیسیون های برنامه های درسی، برنامه های توسعه، مقررات و معین شورای عالی آموزش و پرورش، کمیته های پژوهشی شورای عالی و وزارت آموزش و پرورش، شورای برنامه ریزی آموزش در برنامه ششم، ستاد بودجه وزارت آموزش و پرورش، کمیسیون دائمی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی،کمیسیون دائمی دانشگاه شهید رجایی، شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی(سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور)،کمیسیون امور اجتماعی دولت (یازدهم)، ستاد تغییر بنیادی نظام آموزش و پرورش و ... عضویت داشته است.

مطالب مرتبط:

معرفی سید محمد بطحائی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس

مروری بر کارنامه کاری بطحایی و 46 برنامه برای حل مسائل آموزش و پرورش

مهم ترین اقدامات بطحایی زمان حضورش در دولت یازدهم

کیفیت بخشی اولویت اصلی برنامه های اموزش و پرورش در دولت دوازدهم خواهد بود

برای وزارت آموزش و پرورش سفارش جدی می‌کنم

تا 2 سال اینده 20 درصد مدیران میانی را از بین بانوان انتخاب خواهم کرد

پاسخ بطحایی به صفر تا صد برنامه هایش در آموزش و پرورش

3برنامه مشخص بطحایی برای رونق ورزش در مدارس