تبیان، دستیار زندگی
معمولا بسیاری می شنویم که افرادی خود را دارای سبک یادگیری بصری می دانند...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آیا سبک یادگیری بصری واقعا وجود دارد؟

معمولا بسیاری می شنویم که افرادی خود را دارای سبک یادگیری بصری می دانند

آیا سبک یادگیری بصری واقعا وجود دارد؟

معمولا بسیاری می شنویم که افرادی خود را دارای سبک یادگیری بصری می دانند اما شاید جالب باشد بدانید تحقیقات جدید این ایده را که انسان به طور مشخص و محسوسی دارای سبک یادگیری دیداری یا شنیداری است حمایت نمی کنند. البته نتایج این تحقیقات به این معنا نیست که ترجیحی بین مدل های یادگیری افراد وجود ندارد، بلکه بیشتر بر این اساس است که محققان دریافته اند انسان ها وقتی بهتر یاد می گیرند که یک موضوع را از روش های مختلف بیاموزند. به عبارت دیگر می توان گفت که انسان زمانی بهتر یاد می گیرد که بتواند یک موضوع واحد را از طرق مختلف دریافت کند و با حواس متفاوت خود آن را درک و تفسیر نماید.

دن روم، نویسنده کتاب "پشت دستمال سفره" یکی از پرفروش ترین کتاب ها در زمینه تاثیر زبان تصویری در بازرگانی می گوید" ما انسان ها، ماشین های متحرک، سخن گو و پردازشگر بصری هستیم". "اگر چه مغز ما از بخش های بسیار مختلفی تشکیل شده است اما تقریبا نیمی از آنچه انجام می دهیم، دیدن جهان است، آن هم به طور مداوم".

بنابراین شاید این نکته که بسیاری از مردم برای به یاد آوردن چیزی باید آن را ببینند، چندان بیراه نباشد. از همین روست که استفاده از عناصر بصری، تصاویر و گرافیک، یکی از مهم ترین ابزارهای آموزشی در دست هر معلمی است که می تواند یادگیری را در دانش آموزان خود عمیق تر و ماندگارتر نماید.

مرکز یادگیری سایت تبیان