اخبار مجمع

  • جشن تکلیف «هدیه‌های الهی» در شهر کابل برگزار شد

    جشن تکلیف «هدیه‌های الهی» در شهر کابل برگزار شد

    به همت مجمع محبان اهل‌بیت(ع) افغانستان و به مناسبت دهه کرامت، جشن تکلیف «هدیه‌های الهی» در شهر کابل برگزار شد.

    این جشن که با حضور قریب به ۱۵۰ تن از دانش آموزان مدارس خصوصی راهیان سبز، آموزگاران علم، اعتدال دهر، کانون علم، مکتب شهید علیزاده و مدارس انتظار، راهیان فدک و کوثرالنبی مدارس مذکور برگزار شد، با قرائت قرآن توسط یکی از شاگردان شروع و با سخنرانی و دعای دکتر سیدمحمد عالمی به پایان رسید.

    خانم کاظمی استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم ضمن با اشاره به دهه کرامت، نسبت به چرایی برگزاری جشن تکلیف توضیحات لازم را ارائه کرد و مسئولیت بزرگ خانواده مخصوصا پدر و مادر را در قبال دختران تازه به تکلیف رسیده‌، مهم و جدی عنوان کرد.

    آقای علوی مسئول مدرسه راهیان سبز و آموزگاران علم نیز ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و تبریک جشن تکلیف، به مسئولیت‌های دختران بعد از سن تکلیف اشاره و تاکید کرد: سن تکلیف یک مسئولیت نه، بلکه یک امتیاز است که خداوند تبارک و تعالی برای دختران قائل شده است. جشن تکلیف برنامه‌ی شیرین معنوی است که دختران با خدای خود تعهد می‌سپارند تا همه آنچه را خداوند برای‌شان واجب دانسته است را رعایت نماید.

    دکتر سید محمد عالمی نیز ضمن تبریک این جشن بزرگ، اظهار داشت: خداوند تبارک تعالی قطعا دختران را نسبت به پسران دوست داشته است که برای آنان این فرصت را مهیا نموده تا زودتر از پسران، با خداوند خویش گفت‌وگو کنند و او را ستایش و عبادت نمایند. دختران بعد از سن تکلیف، مکلف هستند تا همه واجبات خداوند را رعایت و از همه آنچه را که نهی شده است، دوری نمایند.

    این جلسه که با برنامه های متنوع برپایی نماز جماعت مستحبی توسط دختران تازه تکلیف رسیده، دکلمه، سرودخوانی، نواهنگ و اجرای پارچه تمثیلی همراه بود، با اهدای لوح تقدیر برای فعالین فرهنگی مکاتب و مدارس یاد شده و اهدای جوایز برای نونهالانی‌که پرسش‌های دینی را پاسخ گفتند، به پایان رسید.

    به همت مجمع محبان اهل‌بیت(ع) و به مناسبت دهه کرامت، جشن تکلیف «هدیه‌های الهی» در شهر کابل برگزار شد

  • گزارش تصویری | جشن تکلیف دختران دانش‌آموزان شیعه در غرب کابل

    گزارش تصویری | جشن تکلیف دختران دانش‌آموزان شیعه در غرب کابل

    جشن تکلیف دختران دانش‌آموزان شیعه در غرب شهر کابل پایتخت افغانستان با همکاری مجمع محبان اهل بیت(ع) این کشور، برگزار شد.

  • گزارش تصویری | آیین رونمایی از تازه‌های نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه زبان‌های آسیایی

    گزارش تصویری | آیین رونمایی از تازه‌های نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه زبان‌های آسیایی

    آیین رونمایی از تازه‌های نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه زبان‌های آسیایی با حضور آیت‌الله «محمدحسن اختری» رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، روز چهارشنبه ـ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ـ در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

  • گزارش تصویری | دیدار «کنشگران فرهنگی دانشگاه گیلان در حوزه مهدویت» با آیت‌الله رمضانی

    گزارش تصویری | دیدار «کنشگران فرهنگی دانشگاه گیلان در حوزه مهدویت» با آیت‌الله رمضانی

    جمعی از «کنشگران فرهنگی دانشگاه گیلان در حوزه مهدویت» امروز پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 با آیت‌الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) دیدار کردند.

  • آیت‌الله رمضانی: دین اسلام برای همه بخش‌های زندگی برنامه دارد

    آیت‌الله رمضانی: دین اسلام برای همه بخش‌های زندگی برنامه دارد

     به گزارش پایگاه رسمی مجمع جهانی اهل بیت (ع)- نشست اعضای شورای سبک زندگی با دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) پیش از ظهر امروز چهارشنبه ـ 26 اردیبهشت 1403 ـ در سالن جلسات مجمع قم برگزار شد.

    آیت‌الله «رضا رمضانی» در این نشست گفت: سبک زندگی در ایران اسلامی هنوز در مرحله شدن و رسیدن به مرحله بلوغ قرار دارد.

    وی با اشاره به ضرورت برگزاری چنین نشست‌هایی برای رسیدن به فهم مشترک گفت: پرداختن به بحث سبک زندگی را باید به عنوان یک کلان‌پروژه در نظر گرفت. مجمع جهانی اهل بیت باید در زمینه سبک زندگی مبتنی بر مکتب اهل بیت فعال باشد. جهان از ما به عنوان ام‌القری مطالبه می‌کند تا در خصوص سبک زندگی اسلامی و اهل بیتی، محتوا ارائه کنیم.

    استاد سطوح عالی حوزه با بیان اینکه در بحث سبک زندگی اهل بیتی، کارهای خوبی به صورت مستند انجام شده است، افزود: ما به عنوان مجمع جهانی اهل بیت(ع) باید اهل بیت(ع) را به جهان بشناسانیم. رهبر معظم انقلاب نیز در اجلاس هفتم مجمع فرمودند که مجمع باید اهل بیت(ع) را به نخبگان و آحاد جامعه معرفی کند.

    وی درباره شیوه مواجهه بلوک شرق و غرب با دین اظهار داشت: شرق، دین را افیون می‌دانست و به دنبال محو آن بود. لذا با متدینان بسیار بد برخورد کرد. سراسقف گرجستان به من می‌گفت که شما با دوران تلخ 70 ساله کمونیسم مواجه نبودید؛ کمونیست‌ها همه‌ی کلیساها را تبدیل به انبار کردند. از طرف دیگر غرب، دین را با محدودیت‌هایی پذیرفته است اما نگاه شخصی و تجربی به دین دارد. غرب متوجه شد که نمی‌تواند با دین مبارزه کند لذا رو به معادل‌سازی آورد. به همین دلیل برای تعطیلی شریعت، بحث جایگزینی را دنبال کردند یعنی دنبال جایگزین کردن نماز، روزه، خمس و ... با اعمال دیگر شدند. بنابراین بحث جایگزینی شریعت امروزه به عنوان یک تهدید مطرح است.

    آیت الله رمضانی درباره چشم‌انداز مجمع جهانی اهل بیت(ع) درباره پروژه سبک زندگی گفت: ما می‌خواهیم در معرفی سبک زندگی اهل بیت(ع) کار ایجابی انجام دهیم. لذا در این کلان‌پروژه، مبانی و روش باید مشترک باشد و شیوه‌نامه نگارش واحدی داشته باشیم.

    وی افزود: غرب در رفتار، به تربیت و اصلاح نفسانی توجهی ندارد اما در تربیت اسلامی این امر مسلم است که عمل باید ابتنای نفسانی داشته باشد تا سر از نفاق درنیاورد. 

    دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه زبان دین، زبان بین‌المللی است افزود: زبان فهم قرآن، امروز و فردا نمی‌شناسد چون زبان بشر و انسان بر اساس فطرت و عقلانیت است. لذا در کلان‌پروژه سبک زندگی، سبک زندگی غربی هم باید نقد شود.

    وی با اشاره به اینکه دین، سبک و برنامه زندگی دارد افزود: ما از دین عبور نمی‌کنیم و سبک زندگی‌ را دینی می خواهیم. غرب، دین را قبول دارد اما ادعا می‌کند که دین متکفل حوزه سبک زندگی نیست. «هانس کونگ» هرچند کاتولیک است اما ادعا می‌کند که دین به خاطر جنگ‌ها و نزاع‌ها نتوانسته مشکلات بشر را حل کند لذا باید دین حدأقلی برای بشر تعریف کرد. وی اسم آن را «اخلاق جهانی» می‌گذارد و اینگونه از دین عبور می‌کند، در حالی که از دیدگاه اسلام، اخلاق در متن دین است و در برنامه دین نهفته است.

    استاد سطوح عالی حوزه با توصیه به معادل‌سازی مفهومی در حوزه‌های سبک زندگی، خاطرنشان کرد: باید به جهانیان بگوییم که دین اسلام برای همه بخش‌های زندگی برنامه دارد. همچنین لازم است آثاری که در عرصه سبک زندگی می‌نویسیم موضوع محور باشد نه امام محور.

    وی در پایان گفت: مجمع به عنوان نهادی بین‌المللی به دنبال ارائه سبک زندگی اهل بیت(ع) به دنیا است و این امر باید در مسیر تمدن‌سازی و نرم‌افزار تمدن اسلامی قرار گیرد.

    نشست اعضای شورای سبک زندگی با دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) پیش از ظهر امروز در سالن جلسات مجمع قم برگزار شد.

  • رونمایی از تازه‌های نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه آسیایی/ آیت الله اختری: معارف اهل‌بیت(ع) باعث نجات انسان‌ها می‌شود

    رونمایی از تازه‌های نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه آسیایی/ آیت الله اختری: معارف اهل‌بیت(ع) باعث نجات انسان‌ها می‌شود

    به گزارش پایگاه رسمی مجمع جهانی اهل بیت (ع) - آیین رونمایی از تازه‌های نشر مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه زبان‌های آسیایی با حضور آیت‌الله «محمدحسن اختری» رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، روز چهارشنبه ـ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ـ در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

     

    آیت‌الله اختری در ابتدای این مراسم، با تقدیر و تشکر از شرکت‌کنندگان و همچنین شخصیت‌هایی که تلاش می‌کنند با فکر و اندیشه خود، تازه‌های معارف اهل‌بیت(ع) را در دنیا منتشر کنند، گفت: یکی از رسالت‌هایی که مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) بر عهده دارد، نشر معارف الهی به روش‌های گوناگون است که تألیف، ترجمه و نشر معارف اهل‌بیت(ع) به زبان‌های مختلف یکی از این کارهاست.

    وی افزود: مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) مأموریت و مسئولیت حمایت، پشتیبانی و ساماندهی بین مسلمانان و پیروان اهل‌بیت(ع) را بر عهده دارد و در طول تاریخ خود توانسته خدمات متعددی را به پیروان اهل‌بیت(ع) ارائه کند. مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) تاکنون بیش از دو هزار عنوان کتاب را به ۵۰ زبان دنیا در حوزه معارف اهل‌بیت عصمت و طهارت ترجمه و منتشر کرده است.

    رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با بیان اینکه کتاب و نوشتن، یکی از بهترین روش‌ها برای حفظ، نگهداری، انتقال، نشر و گسترش معارف و فرهنگ در میان جوامع بشری است، تصریح کرد: کتاب یکی از ابزار و وسایلی است که تاکنون در تاریخ زندگی بشر به دست فراموشی نرفته و در همه زمان‌ها کتاب، نوشتن و انتقال فرهنگ الهی و بشری در میان امت‌ها و ملت‌ها متداول بوده است.

    آیت‌الله اختری با تاکید بر اهمیت ترجمه برای ملت‌ها و قومیت‌های گوناگون به زبان‌های دلخواه مردمان آن مناطق گفت: بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب، مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) وظیفه ترویج معارف اهل‌بیت‌(ع) را بر عهده دارد و به فرموده امام رضا(ع) اگر مردم زیبای‌های سخنان ما را می‌شناختند، بی‌شک از ما پیروی می‌کردند.

    وی، تحریف معارف انسانی را یکی از نواقص بزرگ عصر حاضر در جهان عنوان کرد و گفت: دشمنان ظلم را به جای عدل، دروغ را به جای راستگویی و ستمگران را به عنوان طرفدار بشر معرفی می‌کنند. این دنیا نیاز به معارف اهل‌بیت(ع) دارد. معارف اهل‌بیت(ع) باعث نجات انسان می‌شود. در دو نامه‌ای که مقام معظم رهبری برای جوانان اروپا و آمریکا نوشتند، راه درست و حقیقت را نشان دادند.

    آیت‌الله اختری با تاکید بر ترویج معارف ائمه(ع) از سوی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) و موسسات فرهنگی جمهوری اسلامی، اظهار کرد: باید معارف را به زبان و بیانی که مخاطبین خارجی درک کنند، منتشر کنیم. مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) تلاش می‌کند کتاب‌ها را به زبان‌های مختلف برای دیگر کشور‌ها و با کمک محققان و مترجمان همان کشور‌ها، ترجمه و چاپ کند.

    وی با اشاره به تحولات غزه و حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که جان بیش از 50 هزار شهروند فلسطینی را گرفته است، اظهار کرد: بیش از ۷۰ سال است که امپریالیسم جهانی، آمریکا، انگلیس و هم‌پیمانان آن‌ها با خیانت، رژیم جعلی صهیونیستی را ایجاد کردند؛ اما عملیات طوفان‌الاقصی، دانشجویان اروپایی و آمریکایی و آزادی‌خواهان را بیدار کرد. خون شهدای غزه، دروغ‌پردازی و خیانت غربی‌ها در قبال فلسطین را آشکار کرد.

    در پایان این مراسم با حضور آیت‌الله اختری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «معینیان» معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی اهل‌بیت‌(ع) و حجت‌الاسلام‌والمسلمین «صباحی» رئیس موسسه تحقیقات و نشر حضرت ابوطالب(ع)، از ۲۹ عنوان کتاب مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در حوزه آسیایی رونمایی شد.

    رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، تحریف معارف انسانی را یکی از نواقص بزرگ عصر حاضر در جهان عنوان کرد و گفت: دشمنان ظلم را به جای عدل، دروغ را به جای راستگویی و ستمگران را به عنوان طرفدار بشر معرفی می‌کنند. این دنیا نیاز به معارف اهل‌بیت(ع) دارد. معارف اهل‌بیت(ع) باعث نجات انسان می‌شود. در دو نامه‌ای که مقام معظم رهبری برای جوانان اروپا و آمریکا نوشتند، راه درست و حقیقت را نشان دادند.

  • گزارش تصویری | برگزاری جلسه شورای علمی سبک زندگی اهل‌بیت(ع) در عرصه بین‌الملل با حضور آیت‌الله رمضانی

    گزارش تصویری | برگزاری جلسه شورای علمی سبک زندگی اهل‌بیت(ع) در عرصه بین‌الملل با حضور آیت‌الله رمضانی

    جلسه شورای علمی سبک زندگی اهل‌بیت(ع) در عرصه بین‌الملل با حضور آیت‌الله «رمضانی» دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام، پیش از ظهر امروز چهارشنبه ـ 26 اردیبهشت 1403 ـ در ساختمان مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) در قم برگزار شد.

پایگاه‌های مرتبط

مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)

مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام)، به عنوان یک تشکل جهانی و غیردولتی، از طرف گروهی از نخبگان جهان اسلام تشکیل شده است. اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به این دلیل بعنوان محور فعالیت انتخاب شده‎اند که در معارف اسلامی در کنار قرآن، محوری مقدس را که مورد پذیرش عامه مسلمین باشد، تشکیل می‎دهند.
مجمع جهانی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) دارای اساسنامه‎ای مشتمل بر هشت فصل و سی و سه ماده است.

  • ایران - تهران - بلوارکشاورز - نبش خیابان قدس - پلاک 246
  • 88950827 (0098-21)
  • 88950882 (0098-21)

تماس با ما

موضوع
ایمیل
متن نامه
9+8=? کد امنیتی